Cucić Olivera

Doktor stomatologije, osnivač Opšte stomatološke ordinacije Cucić  Dr Olivera u Nišu, koja postoji punih 25 godina, od 1994. godine.

Doktorka Olivera Cucić završila je Stomatološki fakultet u Nišu 1986. godine,  nakon čega je završila godinu dana doktorskog staža u Kliničkom centru u Nišu i položila državni ispit u Beogradu.

Nakon položenog  državnog ispita iskustvo je stekla radeći u Hitnoj pomoći gde je završila Urgentnu medicinu, zatim radeći na Stomatološkoj klinici u Nišu i u Studentskoj poliklinici u Nišu.

Doktorka Cucić ima polozen IELTS ispit i pored toga sertifikat iz Engleskog jezika u medicini i stomatologiji od 1993. Godine.

Od osnivanja privatne prakse, do dana današnjeg, doktorka Cucić se kontinuirano edukuje i posećuje simpozijume i edukacije iz svih oblasti oralne hirurgije, estetske stomatologije, parodontologije, oralne medicine, dečije i preventivne stomatologije, kod najrenomiranijih profesora i edukatora u Srbiji i van nje.

Dr Cucić Olivera poseduje brojne internacionalne sertifikate, iz oblasti estetske stomatologije I oralne hirurgije i prati sve trendove savremene stomatoške prakse.

Doktorka je dobrotvor Pravoslavne crkve i Kola srpskih sestara.

U svojoj privatnoj praksi u Nišu, doktorka Cucić Olivera se i posle 25 godina rada sa ljudima, zalaže za njihovo zdravlje, lepotu i osmeh.

Iako je davne 1994. godine počela sa sloganom “SMEJMO SE ZAJEDNO”, ovo je I dalje cilj njene ordinacije i slogan njenog tima.