Kristina-Cucic

Dr Kristina Cucić je od malih nogu je razvila ljubav prema stomatologiji, medicini, rekonstrukciji osmeha i izgleda lica, zbog čega je i nakon završene gimnazije upisala Medicinski fakultet, odsek stomatologija, 2008. godine u Nišu.

Doktorka Kristina Cucić završila je Stomatološki fakultet u Nišu, 2014. godine, nakon čega je godinu dana stažirala u Domu Zdravlja u Nišu, i položila Državni ispit za doktora stomatologije u Beogradu.

Nakon završenih akademskih studija i državnog ispita, doktorka Cucić se kontinuirano edukuje u oblasti stomatologije i anti aging stomatologije i medicine, kod najrenomiranijih svetskih predavača u zemlji i van nje.

Doktorka Kristina Cucić je specijalizirala Ortopediju vilica na Medicinskom fakultetu u Nišu, 2022. godine.

Doktorka Cucić je sertifikovani  internacionalni Anti Age lekar, od 2015. godine.

Dr Spec. Kristina Cucić već punih 10 godina radi u Stomatološkoj ordinaciji Cucić Dr Olivera, u oblasti estetske stomatologije, anti age stomatologije i medicine, dečije i preventivne stomatologije, oralne hirurgije, parodontologije, oralne medicine i ortopedije vilica.

 

„Svaki moj klijent je lep na svoj način. Ja volim ono što radim, jer svojim klijentima pomažem da istaknu svoju lepotu i osmeh na najbolji mogući način, najboljim materijalima i potpuno bezbolno .„